Shopping!!!

Har inte kunnat blogga något för jag har inte varit hemma :)
Men i lördags iaf så var jag på bergvik med Världens bästa Elinor och shoppade loss! jag älskar't!
Fick med mig en vårjacka, 2 tröjor, jeans shorts, solglasögon, ögonfransböjare och nu blir det en skinnjacka också! :D jag blir så lycklig! :D
Blev tjejkväll på kvällen och kollade på melodifestivalen, mysigt!

Igår hände inget speciellt..

Nu sitter jag hos pappa och har nyss varit på stan med kärleken, han köpte ett var träningsbyxor på Gymgrossisten som öppnat i stan, även jag kollade på något protein för tjejer som jag funderar på att köpa, inte för att bli biff utan för att bli slimmad ;) Passade på att sola när vi var i stan och nu blir det självklart gymet :D
Kan det bli bättre? shoppat loss, solat och ska gymma nu, underbart! :D

Puss så länge!
/vickan


Världens bästa Elinor! <3





                  

                                    

.



Nattens låt!

<3









I löve ya!

Hos kusinen!

Sitter hos kusinen och har nyss målat naglarna, fick en väldigt fin kommentar av lill kusinen ''vi gör 2 pizzor eftersom victoria är här'' tack robin, tack.. känns ju lite små schysst sådär haha!
Jag som trodde att jag äter hur lite som helst, men tydligen inte :(

Nattar här inatt! Min natt kommer bestå väldigt mkt av onyttiga saker som tex godis, dricka, chips och pizza.. blir gymet efter så det jämnar väl ut sig :D men som sagt man lever ju bara en gång! ;) får se om jag överlever efter att vi sett paranormal activity 2..

Låten som spelas just nu :

gammal men skön!





Puss så länge!
/vickan

hm..




Vad händer? hur kunde min syster ta på något så fult? jag skäms ju nästan lite.. nej den där kommer ej användas vid min närvaro! den får inte ens synas..

söten!

  


                                                  


Lite söt är han väl ändå, även om han är hemsk på morgonen..      

trött..

Bloggade ej igår, var på praktik hela dagen igår och sedan åkte jag till bergvik med mammi och storhandlade och tiggde åt mig lite små prylar ;) hihi jag älskar't!

Sedan kom kärleken och sov här, kan ju säga att jag inte sov någonting inatt! den jäveln knödde som fan..
och sedan en ''liten'' katt på det! så jag är inte pigg.. :(
Vaknade imorse av att katten slickade mig i ansiktet, konstig katt?
Men lite söt är han väl ändå.

Har haft praktik hela dagen idag med, sista dagen imorgon sedan är det lov! underbart!! :D
Nu ska jag ta mig en glass, och gosa ner mig i soffan framför tv:n! ;)

Puss så länge!
/vickan





Ge mig!



Dessa älsklingar vill jag ha! fast i beige :( finns ej i min storlek.. så om nån ser dessa godingar i st. 37  så säg till!

/ vickan

Liten då..






shoppa!

Blev inget gym eller stan idag.. fick världens huvudvärk så åkte direkt hem ifrån praktiken, så får shoppa lite på internet om jag hittar något som lite tröst shopping för att jag inte tog mig in till stan, har lite beslutsångest över vissa kläder om jag verkligen ska inhandla dom eller inte ;)
Nu ska jag kika lite till, det märks nog om jag hittar något!

Puss så länge!
/vickan

stackarn..



haha stackarn..

yummie!

          

Dags att shoppa lite? jajamen! :D

Trött som f*n..

Är så jäkla trött nu! Först skola vilket innebär upp tidigt och nu ett stenhårt pass på gymet, skola är väl sådär men gymet är ju så underbart! I love it! :D
Sitter nästan och sover.. vilket innebär inget långt inlägg ;)
Imorgon är det praktik som vanligt, slutar halv 4 sen så drar jag nog till gymet eller så tränar jag hemma det beror helt på vad som mer sker imorgon :D kanske åker in och shoppar lite, det gör en verkligen lycklig!
Gym + shopping, my life! <3

Nu åker jag till stan och nattar där!

Puss så länge!
/vickan

baby boy..




I surrender to every word you whisper

Love & other drugs!



Fick sluta tidigare idag så blir lite bloggande ändå ;)
Nyss duschat så nu ser jag på trubbel i paradiset, i hopp om att jag kanske kan somna i tid idag..

Kvällen igår med brudarna var underbar, vi åkte och köpte en massa godis och dricka och såg på de 2 sista låtarna i melodifestivalen, inte konstigt att sverige aldrig vinner i den tävlingen med dom låtarna.. de enda som varit bra är danny och swingfly! de andra är ju ingen hit direkt..
Tur att jag ska träna imorgon efter en väldigt onyttig helg, igen ;)

Blev hämtad vid halv 1 utav pojken, fick faktist ett ja till utlandsresan förresten, vi får se när det blir, skulle helst vilja åka innan sommarlovet i maj någon gång kanske men vi får väl se :)
Blev en massa godis över så det tjockade jag och kärleken i oss till love & other drugs, underbar film!
Den är inte bara bra utan man får även dregla lite/en del till skönheten på bilden, mm inte fel..
Den filmen rekommenderas!
Nu ska jag se färdigt på trubbel i paradiset!

Puss så länge!
/vickan



It´s true!



Helt sjukt, kanske kan dela med sig av nån talang?
/vickan

haha!




haha så jävla skön!
/ vickan

Tokigt kär!



Någon som har någon aning om vart man kan få tag på dessa jeans???
I´m in love!

Filmkväll!

Kunde ej blogga igår, var på filmkväll och skulle upp tidigt idag och jobba.. :(
Men iaf, gårdagen var helt okej, var ledig ifrån praktiken så åkte och red och det gick som det gick, sen var jag tvungen att åka tidigt ifrån filmkvällen :( den dagen kunde ju som sagt varit bättre ;)

Idag gick jag upp 05.00 för att åka och jobba, var så otroligt trött! men timmarna gick fort sån tur var! 
 Kom hem ca. 11.00 och gick och la mig igen och somnade, tänkte att jag bara skulle vila men så blev det ju inte, vaknade halv 4, oops ;)
Gick upp och åt ett äpple, och mamma satt självklart vid datorn och kollade resor till henne och hennes kille, blev faktist också lite sugen på att åka iväg med min kärlek innan jag och tjejerna ska iväg! får se vad han säger :D
Vi insåg också att jag och tjejerna bokat en ganska dyr resa.. fanns resor till samma ställe samma datum nästan för hälften det vi har bokat för, otur.. men man lär sig väl av sina misstag, inte ha så snabbt med att boka nästa gång! :D men det kommer nog vara värt pengarna ändå ;)

Nu ska jag snart åka och köpa godis och dricka till mig med mamma sen åker jag och de bästa tjejerna till Räkan och ser på melodifestivalen! :D
Hade faktist en dröm nu på dagen om melodifestivalen, inte så trovärdig dock.
Fick inte sova hemma inatt, dom skulle tydligen få besök av massa människor som ska sova här och så ska dom ut och äta, förbjöd iaf några främlingar att sova i min säng så hoppas verkligen ingen gör det! usch.
Så sover nog hos kärleken inatt, får se hur det blir, har praktik imorgon också!
Bloggar nog inget imorgon eftersom jag slutar 10 och är hemma ca. halv 11 :)
Nu ska jag göra mig iordning! 

Puss så länge!
/ vickan 

Asta gos!



Min lilla bebis har blivit stor, saknar faktist lite att man inte bara kan plocka upp henne längre och bara gå, utan vill hon inte gå nu så vill hon inte, då får man vänta på bättre stunder.. men det har ju också sin lilla charm ;)
Min gos! <3

/ vickan

Alanya i september!



Tackar Theres för att hon hjälpt mig med min design och bloggen överhuvudtaget! tror inte jag hade klarat det så bra utan henne! <3

Kan ju börja säga att jag är väldigt trött på snön nu och kylan! vill ha sommar :( man kan ju inte ens gå med klackar ute, det är ju ishalt och jag har inte ramlat än denna vinter och jag vill inte göra dt heller utan vill kunna säga att jag inte ramlat något denna vinter, så man får väll hålla sig till lågskor.. :(
Nu ska jag trösta mig med kakor, körde spinning igår så kan lika gärna äta EN kaka nu, dt kan väl inte skada direkt.. får väl träna imorgon eller något om jag hinner! :D

Har haft praktik hela dagen idag, bara en vecka kvar! sen är man back to school och allt plugg, underbart verkligen..
Nej nu ska jag äta min kaka och se på desperate housewives och hoppas på att jag vaknar imorgon och så finns det ingen snö kvar, det skulle ju inte vara fel alls :(
Ska drömma bort till Alanya lite också, ett tag kvar tills jag och brudarna ska dit men vi får hoppas att det går fort så man inte ruttnar här i sverige! :D
Kakan frestar mig så enormt mycket så bör nog äta den nu ;)

puss så länge!
/vickan

En liten gästbloggning!

Hejsan Vickans bloggläsare! :D Det här är THERES! Eftersom att jag ändå håller på och gör klart hennes bloggdesign, tänkte jag vara lite ful och gästblogga, hoppas hon inte blir sur på mig bara! Haha men det tror jag dock inte. Nu fattas det bara att jag hjälper henne med hur man gör här på bloggen, vet inte riktigt om hon har lärt sig det ännu. Jag TROR hon hade försökt lägga upp en länk från YT, eller Engström.. Ville du att den skulle ligga bland dina länkar?:) Annars får ni se den här, http://www.youtube.com/watch?v=HIekOkkepTw ;) Jag vet att det blev ganskaaaa rosa, men jag hörde att hon gillade rosa så, såhär blev det. :) 

Du är en superduperbra vän Vickan, finns alltid där. Du vet att jag verkligen uppskattar dig! Nu är jag iallafall klar med din bloggdesign, du får säga om du vill att något ska ändras. ;D

PUSSPÅREJ VICKAN OCH ALLA ANDRA SOM LÄSER!
/T ;D

Alla hjärtansdag!

Min alla hjärtansdag började självklart med desperate housewives imorse, senare spenderade jag denna dag på gymet i några timmar med mammi, underbart! :D
Senare på kvällen åkte jag vidare till my löve för att gå ut och äta lite god mat, och fick reda på att jag ska få mina urfina fiskar imorgon som jag önskat mig! dom kommer passa in något otroligt bra i mitt rum, svarta ska dom vara!
Det finns dock ett villkor från denna kärlek, detta villkor är att en fisk ska heta thomas eller floyd JR.. annars blir det inga fiskar :(  självklart valde han hur fula namn som helst, men skitsamma det är ju trots allt bara en urgullig fisk! :D den andra får jag döpa så det känns ju lite bättre iaf!

Överraskade pappa med en alla hjärtansdag present också, han fick en ros, en merci ask, ett kort och en snusdosa! glad blev han, fina saker för att vara ifrån mig! ;)

Nu ska jag snart gå och lägga mig med kärleken, ska upp kl 06.00.. drar nog på en film eller något, förmodligen desperate housewives eller Love and other drugs kanske ;)

Puss så länge!
/ vickan

Min kväll



Min kväll + desperate housewives, kan dt bli bättre? osäkert.
/ vickan

Ny blogg, igen..

Skaffat en ny blogg, igen.. kände att den andra var lite små tråkig så kör på denna istället och här stannar jag! ;)

Måste erkänna att det var ett helvete att kunna bli medlem.. Först när jag fyllt i allt som ska fyllas i så står det att min E-postadress redan är registerad så då gjorde jag mig en ny hotmail, sen när jag gjort mig en ny så kan jag inte logga in på min hotmail för att komma åt mailet så jag kan aktivera mitt konto, men efter ett tag funkade det, jag insåg att det var hotmail.se och inte hotmail.com..
Men nu funkar det ju och jag stannar här och lovar att inte göra en till blogg.. ;)

Nu blir det lite mys framför tv:n och så kanske jag hamnar här efter ett tag igen, who knows.

puss så länge!
/ vickan

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0